Stratenmaker geneukt (gay)

Mijn vrouw is weer naar het buitenland voor haar werk . Onze boerderij is pas verbouwd en ziet er geweldig uit. Het is nu tijd om de tuin en het erf aan te pakken. Wij willen graag eerst een oprit met mooie klinkers. De stenen en het zand liggen er al, alleen is de stratenmaker niet opkomen dagen. Gelukkig weet een kennis van ons een stratenmaker. Hij heet Yaro, komt uit Nigeria, hij werkt hard en kan perfect bestraten. Het klinkt zo goed dat ik hem gelijk bel. De prijs is snel gemaakt en hij komt morgen al om te bestraten. De volgende ochtend ben ik al vroeg op en zet eerst een kan koffie. Rond 7.30 uur gaat de deurbel, een enorme brede zwarte stratenmaker staat aan de deur. Hij stelt zich voor; “Hallo meneer, ik ben Yaro”. Ik zeg; “Hoi, ik ben Peter Jan, ik heb al koffie voor je gezet”. Tijdens het koffie drinken is Yaro stil en komt verlegen over. Na zijn laatste slok vraagt hij; “Meneer kan ik mij hier omkleden”. Tijdens dat ik mij nog een kopje koffie in schenkt, zie ik hem uitkleden. Zo wat is die man mooi donker, wat een spieren en wat een enorme bobbel in zijn slip. Die bobbel in zijn slip is zo groot dat ik bijna niet gelooft dat daar alleen een lul inzit. Ik vraag; “Is het waar wat zij zeggen over jullie grote penissen ?”. Yaro zegt bedeesd; “Sorry meneer, dat weet ik niet?”. Mijn nieuwsgierigheid is zo groot en roep; “Ik wil het meten!”. Yaro is overrompelt en stamelt; “Is wel raar meneer, is wel goed”.
------------------------
Ik pak een meetlint uit de keuken la en ga schuin achter Yaro staan. Langzaam schuif ik zijn slip naar beneden, een enorme dikke half slappe zwarte lul komt te voorschijn. Mijn vingers glijden over zijn enorme slappe lul, ik houd zijn lul stevig vast. Binnen een paar seconden wordt zijn mooie zwarte lul wat stijver, ik trek zijn voorhuid terug en mijn vingers beroeren zijn bruine eikel. De stratenmaker staat aan de grond genageld. Ik trek zijn lul af tot hij helemaal stijf is. Ik pak mijn meetlint, legt die op de top van zijn bruine eikel tot zijn zwarte ballen, ik roep; “Wow! 23 cm! Dat is pas een lul!”. Het meetlint laat ik los, ik pak zijn lul weer vast, ik spuug speeksel op zijn lul, die mooi glanzend door mijn hand schuif. Zachtjes hoor ik Yaro; “Meneer…..ik geen homo…….ooooh…..lekker…….”. Ik fluister in zijn oor; “Ik ben ook niet”.
Op mijn knieën voor hem, doe ik mijn mond open en mijn tong likt zijn bruine eikel. Lik zijn hele lul, masseer zachtjes zijn zwarte ballen, schuif zijn zwarte lul in mijn mond. Zijn enorme lul past net en begin Yaro rustig af te zuigen. De stratenmaker kreunt; “Oooh lekker meneer… dank u…….mmmmmm……ik ga zo komen……..”. Zijn mooie gespierde lichaam staat strak, zijn eikel klopt als een gek in mijn mond……..ik voel aan alles dat hij nu komt……..ik houd met moeite mijn mond om zijn dikke zwarte lul…….Hij roept; “Ja nu…ik spuit…...oooooh!”………. ik voel de warme stralen sperma mijn mond in gaan…….de kracht van zijn stralen zijn zo groot dat hij ladingen sperma in mijn keel spuit . Er lijkt geen einde aan zijn ladingen warme zaad, om niet te kokhalzen slik ik alles door.
--------------------------
Rond lunchtijd ga ik naar buiten om te zien of Yaro nog een beetje opschiet. Egaliseren heeft hij al gedaan en hij is nu al aan het bestraten. Op zijn knieën onder de zon legt hij in een razend tempo de klinkers. Ik loop op hem af en roep; “Ziet er goed Yaro en wat snel!”. Bij het leggen van de klinkers zie ik zijn enorme armspieren. Ik kijk het erf af en zoals altijd geen mens te bekennen. Al rondkijkend, haal ik mijn lul uit de broek en zeg; “Yaro ik heb nog wat te goed van jou”. Hij kijkt omhoog, schrikt en stamelt; “Meneer….ik heb het nooit gedaan…..”. Ik roep; “doe het zo als ik bij jou heb gedaan! Doe je handschoenen uit!”. Hij durft geen weerwoord te geven, doet zijn handschoenen uit, pak mijn lul vast, trek mijn voorhuid terug, doet mijn eikel tussen zijn lippen en schuif mijn lul in zijn mond. Wow wat een geil gezicht een zwarte stratenmaker die mijn blanke lul afzuigt in de buitenlucht. Yaro likt mijn eikel, lul schuift die weer in zijn mond om mij af te zuigen. Heerlijk gevarieerd wordt mijn lul gepijpt, ik voel mijn spieren spannen, mijn orgasme komt, ik kreun; “O lekker…..ik kom zo…..doe je mond open”. Zijn mond gaat open, ik houdt mijn kloppende eikel op zijn brede roze tong; “Ooooh…….ik kommmm…….”. Mijn krachtig stralen sperma spuiten over zijn tong zijn keel in, de stratenmaker slikt gulzig al mijn zaad door.
-------------------------
Het is eind van de middag als Yaro stopt na zijn eerste werkdag. Met verbazing kijk ik hoeveel werk hij heeft verzet. De stratenmaker verwacht morgen alles klaar te hebben. De volgende ochtend neem ik een douche, doe mijn badjas aan, zet koffie en ga relaxed in de huiskamer zitten. Om 7.30 uur precies staat Yaro voor de deur, ik nodig hem uit om in de huiskamer koffie te komen drinken. Hij is duidelijk onder de indruk de huiskamer; “Meneer wat is het hier mooi”. Na de koffie vraag ik; “Hoe lang heb je nodig om de oprit af te maken”. Hij zegt; “Ik denk vijf uurtjes meneer”. Ik roep; “Dat is mooi dan heb ik tijd voor een experiment, kleed je uit en kom naast mij op de bank zitten”. Met zijn fantastisch mooie brede zwarte lichaam komt hij naast mijn zitten. Ik sla mijn badjas open en Yaro weet wat hem te doen staat. Hij pakt mijn lul goed vast en begint mij af te zuigen. Ondertussen speel ik met zijn enorme zwarte lul en trek hem stijf. Als wij allebei goed geil zijn gebied ik hem op de grond te gaan liggen, ik duw zijn benen zover omhoog dat ik zijn zwarte kont goed kan zien, ik smeer glijmiddel tussen zijn billen, ik houd mijn blanke eikel tegen zijn gitzwarte anus en druk heel langzaam mijn blanke lul in zijn zwarte kont……Yaro kreunt zachtjes; “auw…beetje zeer…..mmmmm……toch lekker meneer……..ja……mmmmmm”. Mijn lul schuift steeds verder, langzaam druk ik mijn hele lul erin totdat mijn ballen zijn kont raakt. Voorzichtig neuk ik de zwarte stratenmaker, soepel glijd mijn lul door zijn warme nauwe kont. Met meer tempo neuk ik zijn kont goed door. Yaro kreunt; “Oooh ……meneer….lekker neuken..mmmmmm……”. Terwijl ik hem neuk, trekt hij zichzelf af. Als een bezetene ram ik door zijn zwarte kont, mijn lul staat op knappen, ik druk mijn stijve lul tot aan mijn ballen in zijn kont en spuit mijn lading sperma in de kont van de zwarte gespierde stratenmaker. Hij trek zijn voorhuid hard terug en kreunt; “Meneer…..ik kommmm…..” Snel neem ik zijn bruine eikel in mijn mond, voel zijn zaad mijn mond inspuiten en slik alles door. Langzaam haal ik mijn blanke uit de zwarte kont van de stratenmaker. Mijn sperma druppel uit zijn anus. Hij fluistert; “Oooh….dat was lekker meneer……dank u…”. Nadat wij allebei weer aangekleed zijn drinken wij nog koffie en gaat Yaro aan de slag.
--------------
De oprit is fantastisch geworden, het is wel jammer dat ik van Yaro afscheid moet nemen. Gelukkig wilt mijn vrouw ook nog twee terrassen in de tuin en Yaro kan niet wachten om die te leggen.
द्वारा प्रकाशित Richard156
3 वर्षो पूर्व
टिप्पणियाँ
6
टिप्पणियाँ पोस्ट करने के लिए कृपया या करें
प्रति zaadhoer : dank je
जवाब दें मूल टिप्पणी दिखाएं छपाएं
zaadhoer
geil
जवाब दें
प्रति Raytjuh : dank je
जवाब दें मूल टिप्पणी दिखाएं छपाएं
Raytjuh
wat lekker weer geschreven en zou je zo willen helpen als hij de terrassen komt doen
जवाब दें
प्रति peter-kpj : dank je x
जवाब दें मूल टिप्पणी दिखाएं छपाएं
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
जवाब दें