Πρώτη φορά με ζευγάρι

Πρίν λίγα χρόνια είχα γνωριστεί από κοινούς γνωστούς με ένα ζευγάρι, τον Μάριο και την Λία, ήταν λίγα χρόνια μεγαλύτεροι από εμένα, ήταν χρόνια παντρεμένοι με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και με μεγάλα παιδιά λυκείου. Η Λία ήταν μία γυναίκα με ύψος γύρω στο 1.60, είχε λεπτό σώμα με γλυκό πρόσωπο, μελαχρινή, με μπλέ μάτια, είχε μεγαλούτσικο στήθος και πολύ όμορφα πόδια που τα επιδείκνυε συνέχεια με τα κολλητά κολάν που φόραγε,το κωλαράκι της ήταν ένα μικρό άλλα σφιχτό κωλαράκι. Δεν είχαμε τις πιο στενές σχέσεις και δεν κάναμε πολύ παρέα, όσο καιρό γνωριζόμασταν δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές, μέχρι να έρθει η ημέρα που έστειλα τις ευχές μου στην γιορτή της Λίας, εκείνη την ημέρα είχα να πάω σε μία άλλη γιορτή και έτσι δεν μπόρεσα να πάω στο σπίτι τους που είχαν γιορτή. Δύο ημέρες μετά έλαβα ένα μήνυμα από την Λία που με καλούσαν σε ποτό με τον Μάριο για να με κεράσει για την γιορτή της, κανονίσαμε το βράδυ να περάσουν με το αμάξι τους να με πάρουν και να πάμε στο μαγαζί που ήθελαν. Ήρθαν στην ώρα τους, μπήκα στο αμάξι, δεν μπορέσα να ξεχωρίσω τι φόραγε η Λία πέρα από το διχτυωτό καλσόν, αφού φιληθήκαμε και έδωσα τις ευχές μου από το πίσω κάθισμα την άκουσα να λέει <<σήμερα μωρό μου, είναι ευκαιρία>> ο Μάριος απάντησε <<ναι σήμερα είναι μια ωραία βραδια>>
Μετά από μισή ώρα και αφού λέγαμε στο αμάξι για άσχετα πράγματα φτάσαμε στο μαγαζί, βγήκα από το αμάξι από τη πόρτα πίσω και πήγα να ανοίξω την πόρτα του συνοδηγού για να βγει η Λία, όταν βγήκε είδα μία πολύ σέξι γυναίκα που φόραγε μία κοντή λευκή φούστα, από το διχτυωτό της καλσόν μπορούσες να ξεχωρίσεις τα όμορφα πόδια της, τα μαλιά της τα είχε κάνει σγουρά και το γλυκό πρόσωπο της μπορούσε να καυλώσει όποιονδήποτε άντρα, από πάνω δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι φοράγε γιατί φορούσε μπουφάν. Μπήκαμε στο μαγαζί και βρήκαμε χώρο στην μπάρα να πιούμε τα ποτά μας, εγώ και ο Μάριος ακουμπήσαμε σε σκαμπό, η Λία είπε ότι ήρθε να χορέψει και ήθελε να κάτσει όρθια, έβγαλε το μπουφάν της και φορούσε ένα κοντό λευκό τιραντάκι που μπορούσες να θαυμάσεις τα όμορφα βυζάκια της και το υπέροχο σώμα της. Ο Μάριος της είπε, <<καυλώνεις κόσμο πάλι σήμερα μωρό μου>> και με κοίταξε με πονηρό χαμόγελο, η Λία τότε γέλασε, γύρισε προς τα εμένα και αφού ήπιε μια τζούρα πότο μου έκλεισε το μάτι. Πίναμε τα ποτά μας και με ρώταγαν διάφορά πράγματα, αν είμαι μόνός, γιατί δεν είμαι σε σχέση, ποιές γυναίκες μου αρέσουν κτλ. Εγώ όσή ώρα μιλάγαμε δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα βυζάκια της Λίας, ήταν τόσο όμορφα που ήθελα να τα χαιδέψω εκεί μπροστά στον άντρα της, φυσικά με είχαν καταλάβει και οι δύο, η Λία έκανε συνέχεια κινήσεις μπροστά μου για να τα βλέπω καλύτερα και ο Μάριος προσπαθούσε να κοιταζει αλλού για να με αφήσει να απολαύσω το θέαμα. Αφου τελείωσε το πρώτο ποτό ο Μάριος παράγγειλε και άλλα πότα, στα δεύτερα ποτά η Λία είχε γίνει πιο εκδηλωτική, με χαίδευε στην πλάτη, στα αστεία μου έπεφτε πάνω μου και έτριβε σε κάθε ευκαιρία τα βυζάκια της στο χέρι μου. Κάποια στιγμή η Λια πήγε στην τουαλέτα, τότε γυρίζει ο Μάριος και με ρωτάει <<ωραίο μουνί η γυναίκα μου;;>> , τα έχασα και δεν ήξερα τι να του πω, τον κοίταζα με το βλέμμα της παραδοχής αλλά δεν ήθελα να το πω γιατί δεν ήξερα την αντιδρασή του, γέλασε πονηρά και μου ξαναλεέι << αν πω στην Λία ότι ντράπηκες να απαντήσεις θα σε τρελάνει έδω μέσα>>, εκείνη την ώρα γύρισε η Λία και αφού ρώτησε τι λένε τα μωρά της ο Μάριος της είπε τι έγινε.
- Δημήτρη δεν είμαι ωραία γυναίκα, με ρώτησε η Λία
- Είσαι πολύ όμορφη γυναίκα, απάντησα
- Είναι ωραίο μουνί η γυναίκα μου; με ρώτησε ξανά ο Μάριος
- ....
- Δημήτρη είμαι ωραίο μουνί; με ρώτησε και η Λία αφού με πήρε αγκαλιά και τρίβωντας με το πόδι της την πούτσα μου που ήδη είχε ξυπνήσει.
- Μας βλέπει ο κόσμος της λέω και ενώ τα έχω χάσει με αυτά που γίνονται
- Δεν μας ξέρει κανείς απαντάει η Λία και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο
- Σου είπα ότι θα σε τρελάνει εδώ μέσα είπε ο Μάριος και συνέχισε να απόλαμβάνει την γυναίκα του να με φιλάει πίνοντας το ποτό του
- Δημήτρη σου αρέσουν τα βυζάκια μου; Το κωλαράκι μου πως το βλέπεις συνέχισε να ρωτάει χορεύοντας με το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα.
- Είσαι πολύ ωραίο μουνί της λέω και εκείνη την ώρα ο Μάριος γέλασε
- Στο είπα ότι θα σε τρελάνει, αν βάλει κάτι στο μυαλό της το πετυχαίνει πάντα, είπε ο Μάριος καπνίζοντας.
- Τον Δημήτρη τον είχα βάλει στο μάτι από την ημέρα που τον γνωρίσαμε, θυμάσαι που στο είχα πει ρώτησε η Λία τον Μάριο
- Θυμάμαι είπε ο Μάριος και γέλασε.
Αφού ήπιαμε το ποτό μας συμφωνήσαμε να πιούμε ένα τελευταιο όπου συνεχίστηκε το χαμουρεμα μου με την Λία και τον Μάριο να μας βλέπει και να απολαμβάνει την γυναίκα του να φιλιέται και να την χαιδεύει κάποιος άλλος άντρας. Τελειώσαμε τα ποτά μας και αφού βγήκαμε από το μαγαζί πήγαμε προς το αμάξι, << θα έρθεις σπίτι για ένα ακόμα ποτάκι σήμερα που λείπουν τα παιδιά;>> με ρώτησε η Λία και μου έκλεισε το μάτι, << φυσικά και θα έρθει>> απάντησε ο Μάριος πριν προλάβω να μιλήσω εγώ. Στο αμάξι μου είπαν ότι είναι ένα ανοιχτόμυαλο ζυγάρι που χαίρονται την ζωή και την απολαμβάνουν με κάθε τρόπο που μπορούν, μου είπαν ότι καλούν διάφορα άτομα στον κρεβάτι τους, άντρες ή γυναίκες, ανάλογα την διαθεση τους για να περνάνε καλά χωρίς ενοχές.
Όταν φτάσαμε στο σπίτι τους η Λία έβαλε τα ποτά και έκατσε δίπλα μου και ο Μάριος απέναντι στην πολυθρόνα, η Λία συνέχίσε να με φιλάει, να με χαιδεύει και να τρίβεται πάνω στον πούσο μου που είχε γίνει πάλι πέτρα, εγώ φυσικά και δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, χαίδευα τα βυζάκια της Λίας και το καυλωμένο μουνάκι της πάνω από το μαύρο εσωρουχό της. Ο Μάριος είχε ανάψει τσιγάρο και το κάπνιζε με πάθος βλέποντας την γυναίκα του να τρίβεται και να με χαιδεύει. << Δημήτρη χαλάρωσε>> μου είπε η Λία και έβγαλε το πουκαμισό μου, << χαλαρός είμαι μωρό μου>> της είπα και της έβγαλα και εγώ το τιραντάκι και το σουτιέν. Βγήκαν έξω οι υπέροχες στητές βυζάρες της που άρχισα να τις γλείφω ενώ η Λία αναστέναξε από τη καύλα, οι ρώγες της είχαν γίνει πιο σκληρές από τον πούτσο μου, ο Μάριος είχε αρχίσει και αυτός να γδύνετε ενώ μου έλεγε, << μπράβο Δημήτρη, θέλω να συνεχίσεις να την καυλώνεις, θέλω να την βλέπω αναμένη από την καύλα>>, εγώ είχα αφοσιωθεί στις βυζάρες της Λιας και συνέχισα να τις γλείφω. Τότε η Λία με πέταξε πίσω στον καναπέ και είπε << το γλέντι τώρα θα αρχίσει>>, έβαλε το χέρι της στο παντελόνι μου και άρχισε να το βγάζει, συνέχισε να μου φιλάει τον πούτσο πάνω από το εσωρουχό μου αφού με έγδυνε, εγώ είχα ξαπλώσει πίσω και απολάμβανα την Λια να με χαιδεύει και να με φιλάει, τότε η Λια μου έβγαλε το εσώρουχο και πετάχτηκε έξω ο καυλωμένος πούτσος μου όπου άρχισε να τον γλείφει με μανία η Λία, ο Μάριος συνέχισε να γδύνετε και αφού είχε μείνει με το εσώρουχο άναψε τσιγάρο και είπε, << να τον ρουφήξεις τον φίλο μας καλά, μην φύγει με παράπονο από το σπίτι μας>> η λία σήκωσε το κεφάλι της και του απάντησε << θα τον στραγγίξω τον Δημήτρη σήμερα, θα κάνει μια εβδομάδα να καυλώσει>> και συνέχισε την καταπληκτική πίπα που έπαιρνε. Εγώ εκείνη την ημέρα δεν μπορούσα να κρατηθώ, είχα καυλώσει πολλές φορές σε λίγες ώρες, η Λία ήξερε να πάρει αυτό που ήθελε από έναν άντρα, και όπως ήταν φυσικό έχυσα μέσα στο στόμα της Λίας, αυτή αφού τα κατάπιε όλα γύρισε στον Μάριο και είπε << του τα ρούφηξα όλα, δεν άφησα τίποτα να φύγει>> τότε ο Μάριος γέλασε ευχαριστημένος και είπε << τον τρέλανες τον άνθρωπο καύλα μου, δεν άντεξε άλλο και έχυσε>>, <<θα έχουμε και άλλους γύρους>> είπε η Λια και άναψε τσιγάρο και μου το έδωσε.
Μωρό μου βγάλε το φουστανάκι σου να δει ο Δημήτρης την κωλαρα σου, είπε ο Μάριος ενώ έβαλε και άλλο ποτό να πιεί, τότε πριν προλάβει η Λια να αντιδράσει την πήρα αγκαλιά, άρχισα να την φιλάω ξανά και άρχισα να της βγάζω την φούστα και το καλσόν, τότε είδα το όμορφο και μικρό κορδονάκι της Λιας που φόραγε για εσώρουχο, << λοιπόν πως το βλέπεις>> με ρώτησε, << είναι το πιο όμορφο κωλαράκι που έχω δει>> της απάντησα και άρχισα να το χαιδεύω και να το φιλάω, τότε η Λια έσκυψε μπροστά και μου έφερε και τις δύο τρυπούλες της μπροστά στην μούρη μου, χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα να γλείφω την κωλοτρυπίδα της και να παίζω με το όμορφο και υγρό μουνάκι της. Μωρό μου με τρέλανες και εσύ τώρα, ο Μάριος δεν μου γλείφει το κωλαράκι μου είπε η Λία, τότε την έριξα στον καναπέ και συνέχισα με την γλώσσα μου να γλείφω την κωλοτρυπίδα της που πλέον είχε αρχίσει να χαλαρώνει, τότε άρχισα να βάζω τα δαχτυλά μου στην πίσω τρύπα, η Λία είχε αρχίσει τα βογγητά της καύλας και ο Μάριος κοίταζε την Λία να λιώνει από καύλα και άναβε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, εγώ συνέχισα να την γλώσσα μου να γλείφω το κωλαράκι της αλλά και το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα περισσότερο από πριν. Τότε Ο Μάριος έβγαλε έξω την πούτσα του και άρχισε να τον παίζει, << τι μας έχεις κάνει σήμερα>> μου λέει, << σας καυλώνω όπως με καύλωσε η πουτάνα η Λια στο μαγαζί>> του απαντάω, η Λία τότε άρχισε να λέει, << δεν αντέχω άλλο, γάμησε με Δημήτρη, με έχεις κάνει μούσκέμα>>, << ναι γάμησε δυνατά την καργιόλα>> μου είπε ο Μάριος ενώ συνέχισε να τον παίζει. Μπορώ να παίζω με αυτό το μουνάκι με της ώρες είπα στον μάριο, ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα παίζω με την Λία του είπα, << σε είχε καυλώσει ξανά πριν το σημερινό>> με ρώτησε ο Μάριος, << πολλές φορές>. απάντησα, <<κάθε φορά που βρισκόμασταν σε γιορτές η Λία με αυτά που φόραγε με έκανε τούρμπο>> συνέχισα να του λέω, <<τώρα με τρέλανες περισσότερο>> μου είπε η Λία ανάμεσα στα βογγητά της καύλας, <<μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι πέφτουλες>> συνέχισε. Η Λία συνέχιζε να καυλώνει και τώρα συνέχισε να σπαρταραει από την καύλα, η πλάτη της τιναζόταν κάθε φορά που έβαζα τα δάτυλα μου στο μουνάκι της και την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της, εγώ είχα γίνει τουρμπο ξανά και σηκώθήκα όρθιος, έφερα την Λία μπροστά στην πούτσα μου και ετοιμάστηκα να γαμήσω το όμορφο μουνάκι της, << γάμησε την την πουτάνα>> μου είπε ο Μάριος, << ναι κάνε με δικιά σου>> συνέχισε η Λία, εγώ τότε της έκανα το χατήρι και μπήκα καυλωμένος στο υγρό μουνάκι της, ξεκίνησα να την γαμάω αργά αλλά η Λία που είχε τρελαθεί από το γλείψιμο άρχισε να δίνει έναν γρήγορο ρυθό στο γαμήσι μας, ενώ συνέχιζα να την γαμάω δυνατά η Λία είπε, <<θέλω να κάτσω από πάνω σου, θέλω να χοροπηδάω πάνω στο καυλί σου>> με ξάπλωσε και ανέβηκε από πάνω μου. Τότε η Λία μεταμορφώθηκε και άρχισε να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο μου, ο Μάριος φώναζε και έλεγε ότι τον έχουμε τρελάνει στην καύλα και εγώ απολάμβανα ένα ωραίο μουνί πάνω στον πούτσο μου, το γαμήσι συνεχιζόταν ενώ ο Μάριος έχυσε πάνω στα χέρια του, εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ γιατί ήθελα να είμαι μέσα στο μουνί της Λίας, η Λία ενω συνέχισε να δίνει τον ρυθμό μου έλεγε στο αυτί, <<χύσε με μωρό μου, χύσε μέσα στο μουνί μου>> τότε ήρθε το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει ποτέ, γέμισα το μουνί της Λίας με όλα μου τα υγρά, την πότισα με όλα μου τα χύσια, η Λία τότε έχυσε και αυτή, <<κρατιέμαι τόση ώρα γιατί ήθελα να μου γεμίσεις το μουνί>> μου είπε και με φίλάγε με πάθος στο στόμα, ο Μάριος αφού πήγε και σκουπίστηκε, άναψε τσιγάρο και είπε ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι της Λίας όσα χρόνια το κάνουν αυτό. Ξεθεωμένοι και οι δύο στο κρεβάτι ανάψαμε τσιγάρο ενώ ήμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι τους.
Η ώρα είχε περάσει και η Λία αρχισε ξανά να με φιλάει, << σήμερα θα ζήσεις κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει μου είπε>>, << μα και το σημερινό δεν το έχω κάνει ξανά της είπα>>, << έχει κάτι ακόμα που είναι πολύ καύλα>> μου λέει και άρχισε να κατεβαίνει προς τον πούτσο μου, << θα στον κάνουμε πέτρα σε λίγο>> μου είπε και άρχισε να τον γλείφει, τότε κάποια στιγμή σηκώσε το κεφάλι της και είπε στον Μάριο, << έλα αγάπη μου εδώ, μην ντρέπεσαι, ο Δημήτρης θα χαρεί να σου δώσει ένα τσιμπούκι>> , εγώ τότε τα έχασα ξανά αλλά ένιωσα την πούτσα μου να καυλώνει ξανά, η Λία που τον είχε στο χέρι της το κατάλαβε και μου είπε << στο είπα ότι είναι πολύ καύλα>> τότε ο Μάριος τον άρπαξε με το χέρι του και άρχισε να τον γλείφει μαζί με την Λία, η Λία του άφησε χώρο και ανέβηκε πάνω στο κεφάλι μου να της πάρω πάλι γλειφομούνι. Αφού συνεχίστηκε αυτό για πολύ ώρα η Λία κατέβηκε από το κεφάλι μου και άρχισε να με φιλάει, << τι άλλο θες σήμερα>> ρώτησε, << να σου σκίσω τον κώλο, να σου γαμήσω την πίσω σφιχτή σου τρύπα>> είπα, <<όχι σήμερα, σήμερα μου έσκισες του μουνάκι, την άλλη φορά θα βρεθούμε από νωρίς να έχουμε χρόνο να κάνεις ότι θέλεις την κωλοτρυπίδα μου>> είπε η Λία και φίλησε τον Μάριο όπου δεν είχε σταματήσει το τσιμπούκι. Συνέχισαν το γλείψιμο και οι δύο για μπόλικη ώρα ένω ο πούτσος μου είχε γίνει πάλι σκληρός και όρθιος, τότε η Λια ξάπλωσε στο κρεβάτι και είπε << έλα να με γαμήσεις ξανά, σου χάλασα το χατήρι με την πίσω τρύπα, σκίσε μου ξανά την μπροστά>>, τότε σηκώθηκα και άρχισα ξανά να την γαμάω, ο Μάριος ήταν ξαπλωμένος δίπλα την και χαίδευε τα βυζάκια της, του ζήτησα να τον δώσει τσιμπούκι στην γυναίκα του για να χύσουμε και οι τρεις μαζί, η Λία ενθουσιάστηκε και ο Μάριος τον έβαλε στο στόμα της χωρίς να χάσει χρόνο. Αφού συνεχίστηκε για ώρα το γαμήσι στην Λία αύτη δεν άντεξε και τελείωσε κάνοντας τον πούτσο μου μούσκεμα, εγώ δεν περίμενα να χύσει η Λία ξανά και δεν άντεξα άλλο, έχυσα πάλι μέσα στο μουνί της, η Λία μούγκριζε από ευχαρίστηση ενώ ο Μάριος συνέχισε να δίνει τσιμπούκι στην γυναίκα του. Μετά από λίγη ώρα ο Μάριος έχυσε στο στόμα της γυναίκα του, η Λία τα κατάπιε ξανά και είπε << μου αρέσει να στραγγίζω τις πούτσες σας μωρά μου>>. Ανάξαμε τσιγάρο ενώ έξω είχε αρχίσει να χαράζει, τα παιδιά με ευχαρίστησαν για όλα όπως και εγώ. Συμφωνήσαμε με την πρώτη ευκαιρία να βρεθούμε ξανά να τελειώσουμε αυτό που μου υποσχέθηκε η Λία και ήθελε πολύ να δει ο Μάριος, το σκίσιμο της κωλοτρυπίδας της.
द्वारा प्रकाशित dimitrisforfemale
1 वर्ष पूर्व
टिप्पणियाँ
टिप्पणियाँ पोस्ट करने के लिए कृपया या करें